Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Потопна Пумпа AT-F104 -Atman

1.190,00 ден

Потопна филтер пумпа АтФ 104 – 38 вати. Проток на вода 2000 литри на час. Оваа филтер пумпа се препорачува за аквариуми од 150 до 300 литри вода. За аквариуми со должина од 100цм до 150цм.