Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Потопна Пумпа – WP-1000F – Себо

500,00 ден

Потопна филтер пумпа ВП-1000 со проток на вода 650 литри на час. Моќност 15 вати. За аквариуми од 50 до 100 литри вода.