Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Грејач за аквариум “Tetra HT100

1.300,00 ден

Tetra HT300

има совршен дизајн и функционалност креирана од врвните дизајнери на Тетра. Еворопски производ изработен од стакло кое се одликува со голема цврстина што помага да се спречи механичко оштетување.Погоден е за аквариуми со солена вода и за слатководни аквариуми. Tetra HT300 има моќност од 300 вати и е погоден за аквариуми до 450 литри. Поседува прецизен термостат кој овозможува стабилно одржување на температурата во аквариумот.