Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Потопен Грејач За Аквариум 300W AT-380-Atman

400,00 ден

Потопен грејач од 300W наменет за аквариуми од 200 до 350л вода!
Стабилен грејач со вграден потенциометар за регулирање на температура на вода.
Пред вклучување во струја, аквариумот треба да биде полн со вода!

1
Додај Во Кошничка