Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Потопен Грејач 300W -Atman

650,00 ден

Квалитетен грејач од 300W со вграден потенциометар за регулирање на температура на вода! Идеален за аквариуми до 350-500 л вода. Грејачот треба да биде правилно поставен во одреден дел од аквариумот и пред да се вклучи во струја задолжително треба аквариумот да биде полн со вода.