Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Sicce scuba 100w greac

1.300,00 ден

Врвни карактеристики
Најтенок грејач на пазарот (дијаметар 17мм). Високо термичко отпорно стакло со пластична заштита
 против изгореници.
Автоматски грејач со регулација на температурата.
Светлосен индикатор за визуелна контрола на вклучување-исклучување.
ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ За да го изберете најсоодветниот грејач за вашиот резервоар,
 земете го предвид волуменот на аквариумот, собната температура и зголемувањето на 
температурата што го сакате. Зголемувањето на температурата е означено како ∆To. 
Потопува до максимална длабочина од 1 m. Минималното ниво наведено во стаклото за 
правилно функционирање. 
∆t° = T вода - T ext. Ват = Моќност на грејачот Литри = Капацитет на резервоарот
Скуба
Грејачите SCUBA се погодни за сите видови аквариуми и се особено ценети поради нивниот тенок дизајн.
 Тие се прецизни, сигурни и целосно потопливи.
Клучни карактеристики
25 - 50 - 100 - 150 - 200 - 250 - 300

Високо термичко и отпорно стакло и пластична заштита од изгореници.

Термо-безбедна контрола: исклучете кога сте надвор од вода

Температурна скала Целзиусови/Фаренхајтови за прилагодување на температурата.
Вклучени се 2 чаши за вшмукување.
Потопува до максимална длабочина од 1 m. Минималното ниво наведено во стаклото за правилно
 функционирање