Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Храна за риби “Tetra Discus Granules 1000ml” REFUS

500,00 ден

Tetra Discus Granules 1000ml
Оптимално прилагоденa храна спрема посебните диетални побарувања на дискусот во однос на бојата, формата и начинот на исхрана.Ги содржи сите основни хранливи материи, витамини и елементи во трагови.Храната што полека тоне одговара на навиките за исхрана на дискусот.Нема ризик од пренесување на болести од патоген карактер во споредба со замрзнатата храна.Стабилизираниот витамин Ц ја зголемува отпорноста на болести, овозможува здрав раст и ги спречува симптомите на недостатоци поврзани со исхраната.

Пакување: 250 ML