Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Храна за риби “TetraPro Colour” 1000ML REFUS

500,00 ден

-нежен процес на производство на ниска топлина за висока хранлива вредност и висока витаминиска стабилност

-со концентрат за одлична природна обоеност

-иновативен Crisp формат за минимално загадување на водата

–идеална за сите шарени риби

-пакувањe oд 1000 ML