Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Храна за риби “TetraPro Energy 1000 ML REFUS

500,00 ден

-нежен процес на производство на ниска топлина за висока хранлива вредност и висока витаминиска стабилност

-со енергетски концентрат

-иновативен Crisp формат за минимално загадување на водата

-лесно хранење

-пакувањe oд 1000 ML REFUS