Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Breeder Line Spirulina Flakes храна за риби 1kg – Tropical

1.200,00 ден

Breeder Line Spirulina Flakes

Храна во форма на снегулки со висока содржина на специјално избрани растителни состојки. Содржи спирулина, која позитивно влијае на состојбата на рибата и го регулира нивното варење на храната.

Пакување: 1kg