Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Breeder Line Spirulina Granules храна за риби 1kg – Tropical

700,00 ден

Breeder Line Spirulina Granules

Храна во форма на бавно тонат гранули со висока содржина на специјално избрани растителни состојки. Содржи спирулина, која позитивно влијае на состојбата на рибите и го регулира нивното варење.

Пакување: 1kg