Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Breeder Line Spirulina Tablets храна за риби 1kg – Tropical

1.400,00 ден

Breeder Line Spirulina Tablets

Храна во форма на таблети за тонење со висока содржина на специјално избрани растителни состојки. Специјално развиен за риби кои се хранат со дното.

Пакување: 1kg