Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Green algae wafers

250,00 ден

Храна за риби на растителна база збогатена со спирулина, наменета за секојдневно хранење. Исто така може да служи и како додаток во исхрана на риби кои што се хранат на дното, како и на слатководни и морски ракчиња. Храната не се распаѓа во вода дури и кога лежи на дното подолг временски период.

Пакување од 100мл/45гр.