Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Koi Croissant Colour храна за риби 1000мл/210гр – Tropical

320,00 ден

Кои Колор стапчиња во форма на кроасан со вкус на лук. Присуство на каротеноиди го интензивира обојувањето на рибите и го подобрува целокупното здравје. Богата е со расителни влакна со што ги регулира дигестивните процеси. Поради намалена содржина на фосфор, храната не придонесува за развој на алги.

Пакување од 1000мл/210гр.