Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

POND STICKS MIXED Храна за риби 11l/900gr – Tropical

700,00 ден

Понд стикс микс, пловечки стапчиња со повеќе состојки.

Пловечки стапчиња со повеќе состојки за коии, златни рипки и украсни циприниди чувани во езерца/фонтани.

Пакувањ: 11l/900gr