Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Shrimp Sticks Tropical

200,00 ден

Храна во форма на стапчиња за слатководни и морски ракови. Спирулината е извор на витамини, кои заедно со бета глукан го активираат имунолошкиот систем на раковите, зголемувајќи ја нивната отпорност на болести. Шримп Стикс се збогатени со приордни каротеноиди, вклучувајќи го и астаксантин кои се значајни за интензивирање на бојата на раковите.

Пакување од 100мл/55гр.