Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Tropical Discus Gran D-50 Plus

200,00 ден

Tropical Discus Gran D-50 Plus – 61613 – Tropical
200.00 ден

Гранулирана храна за дискиси, циклиди и други аквариумски риби. Богата е со протеини и есенцијални аминокиселини. Високата застапеност на бета глукан го зајакнува имунолошкиот систем и ја намалува можноста од појава на патогени бактерии. Редовно хранење со Тропикал Дискус Гран Д-50 Плус доведеува до правилен раст и развој на рибите, ја зголемува отпорноста од болести и ги поттикнува на мрестење.

Пакување од 100мл.