Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

WEEKEND FOOD 20g – Tropical

170,00 ден

ВИКЕНД ХРАНА

Таблети кои тонат за хранење, со повеќе состојки за украсни риби. Нивната формула обезбедува одлична состојба на рибата и не го влошува квалитетот на водата.

Пакување од 20гр.