Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Aquili NPS DI medij 1000 мл

1.600,00 ден

Синтетички медиум (пополнувач на касети NPS) за отстранување на нитрати, фосфати и силикати.

Опис
При повисоки концентрации на нитрати, фосфати или силикати во водата од чешма, одреден процент од овие супстанции сè уште се задржува кога водата се прочистува преку осмотската мембрана.

За целосно отстранување, употребата на дополнителен (четврти) модул со DI медиум е неопходна.
Aquili НПС-модулите за осмоза овозможуваат отстранување на користените медиуми и замена со нови.

Средството Aquili NPS DI е одлично за отстранување на остатоци од нитрат, фосфат и силикат во вашиот модул NPS за осмиза на Aquili.