Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

AQUILI OSMOZE 50 NPS 3 segmenten

6.999,00 ден

Аквили ОСМО 50 НПС

Четири сегментниот уред за екстракција на вода со висока чистота содржи:
Талог 5 микрони префилтер
Активен јаглен филтер
RO мембрана со капацитет до 50 galoni l вода на ден
Филтер за полнење NPS
 
Техничка информација:

притисок на водата на влезот на уредот 3-8 бари
температура на влезната вода 1-30 ° C
висококвалитетна полиамидна TFM мембрана, полисулфон
отстранување на сол од 98 до 99%
спроводливоста на прочистената вода преку мембраната е од 10 до 40 μS
 

Комплетот содржи сè што ви треба за да поврзете:

седимент филтер во куќиштето
јаглероден филтер во куќиштето
NPS-филтер со заменлив филер
куќиште за RO мембрана
спакувана во вакуум XXL RO мембрана
редуцирачко парче за поврзување со водоводната мрежа
5 m цевки под висок притисок
заменска мембранска заптивка
клуч за отворање / затворање на модулот со мембрана
вметнувања на цевки за одржување на обликот на цевката