Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Aquili reversna osmoza RO Classic NPS 4

5.500,00 ден

4 сегментна осмоза со единица ДИ.

Опис

Обратна осмоза (RO) Aquili Classic NPS – 4 сегмент

Четири сегментниот уред за добивање вода со висока чистота има:
Талог 5 микрони префилтер
Активен јаглен филтер
RO мембрана преку која е можно да се добијат 190l вода дневно во идеални услови.
Кертриџ DI за отстранување на остаток на нитрат, фосфат и силикат
Технички податоци:

притисок на водата на влезот на уредот 3-8 бари
температура на влезната вода 1-30 ° C
висококвалитетна полиамидна TFM мембрана, полисулфон
ги отстранува солите од 98 до 99%
спроводливост на прочистена вода од 10 до 40 μС
Lifeивотот на сегментот:

префилтер со активиран јаглерод 4000 до 6000l
пред-филтер на талог 8000 до 12000l