Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Aquili reverzna osmoza RO NPS FV 4

5.900,00 ден

RO со NPS филтер и мембрана вентил.

Опис
Обратна осмоза (RO) Aquili Classic NPS – 4-сегмент Уредот со четири сегменти за добивање вода со висока чистота има:

Талог 5 микрони префилтер
Активен јаглен филтер
RO мембрана преку која е можно да се добијат 190l вода дневно во идеални услови.
Бранлив вентил на дијафрагмата што го продолжува животот на мембраната.

Кертриџ DI за отстранување на остаток на нитрат, фосфат и силикат
Технички податоци:

притисок на водата на влезот на уредот 3-8 бари
температура на влезната вода 1-30 ° C
висококвалитетна полиамидна TFM мембрана, полисулфон
ги отстранува солите од 98 до 99%
спроводливост на прочистена вода од 10 до 40 μС
Lifeивотот на сегментот:

префилтер со активиран јаглерод 4000 до 6000l
пред-филтер на талог 8000 до 12000l