Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Aquili RO Classic 3 капацитет 75 g

5.999,00 ден

Обратна осмоза од 3 сегменти.

Опис

Обратна осмоза (RO) Aquili Classic – 3 сегмент

Уредот од три сегменти за добивање вода со висока чистота има:

Пред-филтер од талог 5 микрони
Активен јаглен филтер
RO мембрана преку која е можно да се добијат 190l вода дневно во идеални услови.
Технички податоци:

притисок на водата на влезот на уредот 3-8 бари
температура на влезната вода 1-30 ° C
висококвалитетна полиамидна TFM мембрана, полисулфон
ги отстранува солите од 98 до 99%
спроводливост на прочистена вода од 10 до 40 μС
Lifeивот на сегментот:

префилтер со активиран јаглерод 4000 до 6000l
пред-филтер на талог 8000 до 12000l