Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

ПХ МЕТАР PH

600,00 ден

ДИГИТАЛЕН ПХ МЕТАР
ВО ПАКЕТ НЕ СЕ ВКЛУЧЕНИ 2 БАТЕРИИ ДОКОЛКУ ВИ СЕ ПОТРЕБНИ ИЗБЕРЕТЕ ОД КАТЕГОРИЈА ОСТАНАТО