Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Подводна неонка пинк 35см

420,00 ден

Информации за производителот:
Опис Aqua Zonic Eco потопна ламба розова 6W 35cm AQUA ZONIC ECO ПОПУШТЕН СВЕТЛИК ЗА ПОДДРУВАЕ 6W 35CM, висококвалитетна сина потопна ламба, за осветлување аквариуми над и внатре во вода. Може да го надополни осветлувањето на аквариумот или може да се користи како актинично сино ноќно светло. Може да се монтира и над аквариумот, осигурувајќи го неговото осветлување и под нивото на водата, создавајќи специјално шоу за светло. Може да се монтира во езерца и артески бунари за ноќно осветлување. Вклучени чаши за вшмукување за системот за поставување прозорец. Спецификации: Должина: 35см Потрошувачка на енергија: 6W