Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Chihiors wrgb 2 slim serija 120 СМ

20.500,00 ден

Купете онлајн тенок LED екран CHIHIROS WRGB 2

El WRGB II Slim Chihiros е серија на лед светла, кои ја опслужуваат целата палета на бои на водни 
растенија со оптимизираниот LED дизајн со различни бои. 
Овој нов LED екран се издвојува по тоа што е потенок од другите модели на брендот и е особено погоден 
за аквариуми густо засадени на кои им е потребна интензивна светлина. 
WRGB 2 Slim прави црвената, зелената и сината боја да светат со посебен интензитет (како WRGB 2).
 Со релативно ниска потрошувачка на енергија, различни варијации го осветлуваат Aquarius со агол на
 долго светло и сопствена големина на аквариум од 30 до 140 cm во должина.

Системот за осветлување е програмиран директно преку „Мојата апликација Chihiros“ и не 
бара дополнителни команди, што прави забележителна разлика во серијата LED WRGB I. 
Апликацијата нуди индивидуална контрола врз трите „R“ канали во боја 
(црвена), „G“ (зелена) и „Б“ (сина), како и индивидуално програмибилни дневни фази. 
Може да се имитираат и изгрејсонце и зајдисонце. 
Нема потреба од надворешен тајмер бидејќи сите распореди може да се зачуваат по желба. 
Ве чека новиот LED дисплеј Chihiros WRGB 2 Slim.

WRGB II Slim Series – 60
-Power consumption: 67W
-Luminous flux: 4.500 Lumen
-Width: 14 cm
-Length: 60 cm
-Height: 1,8 cm
-Suitable for aquariums of size 60 cm

WRGB II Slim Series – 90
-Power consumption: 100W
-Luminous flux: 6.200 Lumen
-Width 14 cm
-Length 90 cm
-Height 1,8 cm
-Suitable for aquariums of size 90 cm