Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Chihiros wrgb 2 serija 90 sm

26.500,00 ден

Опис
WRGB II од Chihiros е LED системска серија, 
која служи за целиот спектар на бои на водни растенија со оптимизиран дизајн на LED диоди со различна боја.
Особено е погоден за густо засадени резервоари и растенија на кои им е потребна силна светлина.
 WRGB II прави црвената, зелената и сината боја да блескаат особено живописно.
Со релативно мала потрошувачка на енергија, 
различните варијации го осветлуваат целиот резервоар со висок агол на зрачење и аKвариум 
со големини од 30 до 140 см должина.

Системот за светло е програмиран преку „My Chihiros App“ директно и не му е потребен дополнителен командант,
 што прави значителна разлика во LED серијата WRGB I. 
Апликацијата нуди индивидуална контрола над трите канали во боја „R“ (црвена) , 
"G" (зелена) и "B" (сина), како и индивидуално програмирани дневни фази.
 Може да се имитираат и изгрејсонце и зајдисонце.
 Нема потреба од надворешен тајмер бидејќи сите распореди може да се зачуваат по желба.