Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Easy life test 6/1

900,00 ден

Бројките ја раскажуваат приказната
Со цел да се постигне оптимална состојба во аквариум, исклучително е важно редовно да се тестира квалитетот на водата. Тест лентите Easy-Life 6in1 се брзи и многу прецизни.

Тесните ленти Easy-Life 6in1 ви даваат резултати до шест важни параметри на вода во рок од 60 секунди.

Се мерат следниве шест важни параметри на водата:

Ниво на киселост pH
Цврстина на карбонат KH
Вкупна цврстина GH
Хлор (Cl)
Концентрација на нитрит NO2
Концентрација на нитрати NO3

Количини на пакување

50 ленти по пакување.