Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Кetapang природен регенератор – Tropical

1.050,00 ден

KETAPANG е сушени и распарчени листови од морски бадем (Terminalia catappa), што го подобрува квалитетот на аквариумската вода.

Пакувањето содржи 6 кесички по 5гр.