Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Регенератор за вода за резервоари за ракчиња 30ml – Tropical

160,00 ден

CRUSTA GUARD средство за подготовка за климатизација на вода од чешма во резервоари со ракови. За подготовк на вода од чешма наменета за одгледување ракчиња и други слатководни ракови. Особено се препорачува за стартување на нови резервоари и за промена на вода во веќе постоечки резервоари.

Пакување од 30мл.