Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Acid Regulator™ 500G

1.400,00 ден

Регулатор на киселина
Прилагодување на pH на киселиот опсег (4,5-6,8)
Омекнува вода со таложење на калциум и магнезиум
Користете со Neutral Regulator® за да наведете pH
Преглед
Acid Regulator ™ ја прилагодува pH вредноста на киселиот опсег (4,5-5,5) и ја омекнува водата со таложење на калциум и магнезиум. Кисела регулатор ™ поддржува воспоставување оптимална средина за сите кисели аклиматизирани видови (на пример, неони и други тетри, итн.). За понатамошно подобрување на слатководната средина, користете Fresh Trace ™ за да го вратите соодветното ниво на микроелементи и да ги нахраните тропските снегулки NutriDiet® за просперитетни, здрави риби во заедницата на слатководни води.

Содржи фосфатни пуфери и средства за кондиционирање. Безбедна за сите слатководни риби прилагодени на киселинска pH вредност.