Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop
Купи!

Alkaline Regulator

Original price was: 1.590,00 ден.Current price is: 999,00 ден.

Купи!

Прилагодување на pH на алкалниот опсег (7,1 – 7,6)
Поддржува воспоставување оптимална средина за сите алкални аклиматизирани видови
Користете со Neutral Regulator® за да наведете pH
Алкален регулатор ™ ја прилагодува pH вредноста на алкалниот опсег (7,1-7,6) и поддржува воспоставување оптимална средина за сите алкални аклиматизирани видови (на пример, боземани, разни други виножита итн.). За понатамошно подобрување на слатководната околина, користете Fresh Trace ™ за да го вратите соодветното ниво на микроелементи и да ги нахраните тропските снегулки NutriDiet® за просперитетни, здрави риби во заедницата на слатководни води.

Содржи фосфатни пуфери и средства за кондиционирање. Безбедно за сите слатководни риби прилагодени на алкална pH вредност.