Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Bactosan средство за вода во аквариуми – Tropical

300,00 ден

BACTOSAN Препарат наменет за елиминирање на заматувањето на водата предизвикано од слаба филтрација или прекумерно хранење на рибите. Облачноста е исто така вообичаен феномен во новите резервоари, каде биолошката рамнотежа сè уште не е воспоставена.