Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop
Купи!

Easy Life Blue Exit 250 ml

319,00 ден

Купи!

Чиста вода без сино-зелени алги (цијанобактерии)
Синиот излез е новиот начин за борба против сино-зелените алги (цијанобактерии) без употреба на антибиотици и супстанции што содржат бакар.
Цијанобактериите често се јавуваат како резултат на прекумерно ѓубрење, неизбалансиран аквариум, силно загаден аквариум или премногу ниско ниво на нитрати.
Синиот излез ефикасно ќе се бори против цијанобактериите. Синиот излез е лесен и безбеден за употреба. Тоа нема да им наштети на риби, ракчиња, полжави и растенија. Во случај на посилен развој на цијанобактерии, третманот со производот може да се продолжи за неколку дена и дозата на третман може да се удвои.
Употреба:
Отстранете ги материјалите за адсорпција (како активен јаглерод)
Тресете пред употреба
Дозирање:
10 ml на 80 литри на ден за 5 дена
Цијанобактериите исчезнуваат во рок од 10 дена по последната доза. Не менувајте вода и не додавајте adsorbents до 14 дена по првата доза.
Количина во еден пакет: 250 ml