Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Easy Life Blue Exit Green 250 g

350,00 ден

Биолошката нерамнотежа може да предизвика растенијата да растат слаб и да испуштаат шеќери. Овие шеќери можат да послужат како извори на храна за грозните алги (како што се брадестите алги, филаментозни алги, четкичките алги и кафеавите алги). Bio-Exit Green ја обновува оваа биолошка рамнотежа со спречување на истекување на шеќери во растенијата, нудејќи уникатна мешавина на специфични органски киселини и стимулатори за раст.

Кога се користи правилно, не е штетен за рибите, растенијата, ракчињата и другите безрбетници.

Користете
Употреба: Протресете пред употреба. Отстранете го активираниот јаглерод. Не се предозира.

Баланс третман во текот на 2 недели:
Ден 1: 10 ml на 40 литри (10 американски галони) вода
Ден 7: 10 ml на 40 литри (10 американски галони) вода
Ден 14: сменете ја водата
Водата не се менува за време на третманот.

Ако резултатот е недоволен, овој третман за рамнотежа може да се повтори.