Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

EASY LIFE EasyStart 500 ml

600,00 ден

EasyStart
Ајде да ја направиме водата погодна за нашите риби!
EasyStart има за цел брзо да ја прочисти и стабилизира водата при лансирање нов аквариум на слатководни или солена вода и да го направи погоден за водниот живот.
EasyStart е единствена комбинација на многу активна бактериска колонија. Обезбедува забрзано зголемување на корисни бактерии во аквариумот за да се избегне формирање на многу токсични нитрити за водниот живот. EasyStart исто така помага во намалување на штетните бактерии и прочистување на водата од тешки метали и други штетни хемикалии. Како резултат, ќе имате аквариум со жива и светло обоена риба.
Употреба: Добро протресете пред употреба и потоа додадете. Привремената заматеност на водата ќе исчезне за неколку часа. По отворањето, чувајте на ладно и темно место.
На првиот ден: додадете 10 ml на 50 литри вода
По една недела: додадете 10 ml на 50 литри вода
По две недели: додадете 10 ml на 50 литри вода
За да се спречи врвно ниво на нитрит: Додадете 10 ml на 50 литри вода секој ден
По 14 дена можете да користите течност за филтрирање Easy-Life за да постигнете урамнотежена водна околина.
Количина во еден пакет: 250 ML