Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop
Купи!

Easy life ffm 5000 ml

Original price was: 5.000,00 ден.Current price is: 4.500,00 ден.

Купи!

Совршен агент за третман на вода што не содржи хемикалии.
Filtre Liquide со Easu life е најсложениот производ за третман на вода на пазарот. Може да се користи за да се постигне кристално чиста вода. Може да се користи за претворање на вода од чешма во аквариум, за одржување на аквариумска вода, за стимулирање на растот на рибите и растенијата и за спречување на паразити. Оваа подготовка ефикасно решава голем број на проблеми и во аквариумите со слатководни и солена вода. Уште повеќе, лесниот филтер за леснотија е направен од 100% природни производи и е целосно безбеден за употреба.

Морски аквариум
Течноста за филтрирање со лесен живот може да се користи за одржување на аквариумот, за претворање на вода од чешма во аквариум, служи како стимуланс за раст на рибите, ги храни растенијата и спречува голем број проблеми. Главната предност на производот е тоа што е составен од 100% природни производи и е целосно безбеден за употреба.
Посветли бои и зголемен апетит
Рибите и водните организми можат лесно да влијаат, дури и од мали количини на хемикалии. Течноста за филтрирање со лесен живот ги апсорбира сите овие несакани елементи. Производот го подобрува квалитетот на водата веднаш и ги стабилизира неговите параметри.Овој комплетно природен производ спречува голем број на проблеми во аквариумот. Без додавање на хемикалии и бактерии, течноста за филтрирање Easy-Life го прави вашето хоби многу полесно и пријатно.