Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop
Купи!

Easy Life Voogle 250 ml

480,00 ден

Купи!

Voogle:
Идеална грижа за риби, без антибиотици
Voogle создава одлични услови за риби и други водни жители во аквариумот на слатководните води.
Секоја риба има природен имунитет против патогени. За време на транспортот, се влошува квалитетот на водата и присуството на многу патогени микроорганизми. Стресот има силен негативен ефект врз имунолошкиот систем на риби. Мукозната мембрана, жабри и перки стануваат многу подложни на болести како што се ихтиоза, габични и други инфекции. Користете го Voogle секоја недела за да бидете сигурни дека вашата риба е заштитена од патогени на сосема природен начин.
• Voogle не штети на риби, ракчиња, ракови, полжави, растенија и биофилтер.
• Voogle не влијае на основните параметри на водата
• Voogle содржи главно растителни екстракти, витамини и минерали
• Voogle се распаѓа природно и не треба да ја менувате водата по употреба
Како да се користи:
Како превентивна мерка: 10 ml на 100 литри аквариум вода секоја недела
За транспорт: 10 ml на 40 литри за време на транспортот
Карантин: 10 ml на 40 литри аквариум вода за 5 дена
За нови риби: 10 ml на 40 литри вода
Во случај на проблем: 10 ml на 40 литри аквариум вода за 5 дена
*** Voogle е целосно безбеден за употреба и можете да додадете двојни дози по потреба, како и да го продолжите периодот на лекување.
Количина во еден пакет: 250 ml, 500 ml