Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

FMC MIS-Lek Za Ribe 10 Ml Za 1560l Vode

150,00 ден

FMC MIS-лек за риби 10 ml Многу силен лек за широк спектар на болести на риби, но исто така и во неправилна употреба, смртоносен за рибите. Начин на употреба: Зголемете ја температурата на водата до 28 степени Ц., капете во аквариумот 15 капки од препаратот за секои 100 литри вода и додадете 2 лажици сол.Повторете го третманот по 24 часа со половина доза, претходно менувајќи го делот од водата. Препорака: користете ФМЦ со лице кое веќе го користело овој лек или детално дознајте за ракувањето со овој препарат