Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop
Купи!

GarlicGuard™ 100 ml

Original price was: 569,00 ден.Current price is: 499,00 ден.

Купи!

Лук чувар
Концентриран додаток на лук
Го подобрува апетитот
Исто така, содржи витамин Ц, силен антиоксиданс
GarlicGuard ™ е природен засилувач на мирис и вкус со мирис на лук за слатководни и солени морски риби. Нашето истражување покажа дека многу риби ги привлекуваат природни мириси, како што е лукот. Едноставно измешајте GarlicGuard ™ со кој било прехранбен производ, како што се Seachem’s NutriDiet® Flakes, за да го привлечете интересот на ситни јадечи, на пр. дискусии и морски ангелски риби. GarlicGuard е безбеден за гребенот и засадените аквариуми.

Големини: 100 ml, 250 ml, 500 ml, 2 L, 4 L
Протресете добро пред употреба. Потопете ја храната во GarlicGuard ™ пред да ја нахраните. Безбедно за употреба со медицинска храна (да се привлече интересот на необични јадечи кон медицинската храна). На пример, за подобрена ефикасност против Ich и другите паразити користете Seachem’s Focus ™ и MetroPlex ™ како што следува: Додадете 1 мерка MetroPlex ™ на 1 мерка Focus ™ на лажица храна. Целосно натопете ја оваа мешавина од храна во GarlicGuard ™, ставете ја во фрижидер и хранете се еднаш или двапати на ден за 1-2 недели.