Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

HEALTHOSAN средство за риби во аквариум – Tropical

180,00 ден

HEALTHOSAN средство за здравјето на рибите.

Ефикасно ги штити рибите од опасните патогени како бактерии, протозои и габи. Ја забрзува регенерацијата на оштетениот епидермис и искршените перки.