Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Ichtio средство 50ml – Tropical

200,00 ден

Со ова средство се овозможува здрав раст и развој на рибите во аквариум. Доколку во акваирум се појави болеста на бели дамки предизвикана од (Ichthyophthirius multifiliis), тогаш се препорачува користење на Ихтио средство.

Пакувањe: 50мл.