Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Ihtioex Mis 10ml Za 1560l Vode

150,00 ден

Ihtioex mis 10ml Ihtioex за третман на риби. Против бели дамки и да се воспостави биолошка рамнотежа во аквариумот за време на формирањето на аквариумот. Волумен: 10 ml. Начин на употреба: 1-2 капки на 10 литри вода.