Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Sanital Aквариумска сол – Tropical

150,00 ден

Санитал – аквариумска сол

САНИТАЛ е специјално развиена аквариумска сол за профилактичка употреба и подготовка за водата за риби по транспортот и во текот на целиот период на аклиматизација. Треба да се користи по секоја промена на водата. Безбеден е за животната средина и за сите жители на резервоарот.