Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

SEACHEM Betta Basics

220,00 ден

Основи на Бета
Создава идеална средина и за бета и за растенија
Отстранува секој хлор, хлорамин и детоксицира амонијак
Бафери до 7.0
Преглед
Betta Basics ™ е дизајниран да обезбеди оптимална средина и за бета и за растенијата.
 Betta Basics ™ отстранува каков било хлор, хлорамин и детоксицира амонијак.
 Ја става водата во pH 7,0 и обезбедува здрава околина за рибите и растенијата. 
Нахранете ја храната со пелети со NutriDiet® Betta за оптимално здравје на рибите.
Користете со секоја промена на вода.
 За најдобри резултати, исто така, користете 2-3 пати неделно. 
Додадете 1 капаче (5 ml) на секои 1,25 L (1,25 литарки) вода. 
Во садовите само за Бета (т.е. без растение) користете 1 капаче на 4 L (1 американски литар)
 со промена на вода.