Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Tetra Medica ContraIck Plus

440,00 ден

Tetra Medica ContraIck Plus
Лек за третман на бела точка (Ichthyo) кај слатководни украсни риби.

Исто така помага за други кожни и жабрени паразити како што се “Trichodina” и “Chilodonella”.
Пакување од 20мл.