Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Tetra Medica GeneralTonic Plus

380,00 ден

Tetra Medica GeneralTonic Plus
Широкопојасен лек за лекување на вообичаените болести на слатководни украсни риби.
Помага при бактериски инфекции и ектопаразитски болести како што е на пример “Costia” или слатководен одиниум.
Пакување од 20мл.