Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Tetra Medica HexaEx

480,00 ден

Tetra Medica HexaEx (active ingredient:2-amino-5-nitrothiazole)
Најефикасен лек против ендопаразитски инфекции (Хексамита, Спиронуклеус, итн.) кои се јавуваат главно во цревата на рибите. Во напредната фаза болеста води кон таканаречената “дупката на главата”.
Пакување од 20мл.