Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

TROPICAL CONUS ZA DISKUSI

800,00 ден

Марка: Тропски
KEGEL Конус за мрестење за диск
Конусот за мрестење за диск е направен од сигурна и удобна пластика. KEGEL обезбедува исклучителна стабилност дури и за време на најинтензивните периоди на мрестење. Оваа стабилност е ефектот на правилните пропорции применети врз основа на долгогодишното искуство на одгледувачите на дискови. Неговата површина е малку груба, што ја зголемува адхезијата на јајцата поставени со диск. Неговиот материјал е многу лесен за дезинфекција.

УПОТРЕБА: шишарката секогаш треба темелно да се попари во топла вода пред да се стави во аквариум.