Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Knoted Bone – 0371 – Padovan

20,00 ден

Knoted Bone – 0371 – Padovan

20.00 ден

Пресувани соленки од кравја кожа, кои исто така се користат за одржување на дентална хигиена на забите за кучиња.

Големина: 6.5 cm